Страницы

субота, 8 липня 2023 р.

«Якщо батько чи мати захищає країну»

 

«Якщо батько чи мати захищає країну»

Нам треба бути готовими до будь-яких емоцій дитини: до її істерики, крику, благання не йти. Відчуйте, будь ласка, силу свого наміру й силу своєї любові. Це буде дуже істотним, якщо ви самі проявлятимете емоції. Але, будь ласка, не заперечуйте емоції дитини. Нехай вам вистачить любові і сил не сердитися і не відсторонюватися від її проявів.

 
Ви можете сказати:

Твій батько/твоя мати ― герой/героїня. Завдяки йому/їй зараз так багато людей ― дітей та дорослих ― можуть бути в безпеці.

Для батька/матері найважливіше, щоб ти міг/могла зростати щасливою. За тебе і за всіх дітей України він/вона зараз дає відсіч ворогам.

Він/Вона ― герої, і ти ― герой/героїня.

Тобі так складно, але ти тримаєшся. Але я дуже вдячний/вдячна тобі за це. Мені найбільше в світі хотілося б зараз бути поруч з тобою, і моя любов завжди у тобі, у кожній клітинці. Прислухайся до серця (ви можете покласти руку на серце дитини ). Воно каже: «Люблю, люблю, люблю». І моя любов завжди буде в тобі, хоч би де я був. Я зроблю все можливе, щоб бути з тобою і щоб ми перемогли.

Міцно обніміть дитину. Можливо, сфотографуйтеся з нею, щоб у дитини була можливість у будь-який момент спиратися на ваш образ. Якщо це можливо ― дайте їй свою річ, будь-що: браслет, пояс, брелок. Це ― ваша матеріальна частка. Обіцяйте, що за можливості будете виходити на зв’язок. Не йдіть не попрощавшись і обов’язково бережіть себе.

Немає коментарів:

Дописати коментар